A 95% de vacunacions, the objectiu de la Unió Europea for a l'any 2020

0
8

Els governs de la Unió Europea has committed itself to adopting the mesures necessàries to achieve a minimum coenzimento de vacunació of 95% and 2020, en particular of xarampió, i a treballar for "tancar les carències en tots els grups d'edat". Així consists of the document de recomanacions aprovat pels ministres de Sanitat dels 28, the objectiu de reforçar la cooperació en aquesta matèria.

In més, the Unió advocates to introduce the oportunitats "regulars" de vacunació en totes les etapes de la vida a través de visitses "rutinàries" to the primari de salut estatal system. Així, el document opts for "combat the desigualtats en la cobertura", tot facilitant l'accés als serveis sanitaris a la població més vulnerable. De la mateixa manera preveu millerar les campanyes de conscienciació sobre els beneficis de les vacunes i augmentar the formació sobre aquest àmbit en els estudis superiors.

The ministra de Sanitat espanyola, María Luisa Carcedo, has advertised the negacionisme sobre les vacunes és un corrent "perjudicial", encara que ha reconegut que Espanya no te els problemes d'altres països europeus. Carcedo assenyalat considered the arribada a la reunió de titulars de Sanitat de la UE a Brussel·les, which he considered to be indispensable "plans de comunicació, de conscienciació of the conjunt de la ciutadania, but singularment dels pares".

The ministra també has recalcat que at Espanya "hi has a high cobertura de vacunació infantil", superior to 95%, the que en alguns casos "arriba at 97%". "For so, estem complint sobradament els objectius que planteja the Organizació Mundial de la Salut", he assegurat, i reconegut que es necessitava "an esforç més gran en el cas de les vacunes en adults", mainly de la grip.

In més, Carcedo has defensat que for a l'estat espanyol was of "grand interès" a confluència "amb la pretensió of aconseguir a calendari comú de vacunacions europeu". Segons la minister, les vacunes protegeixen "més enllà de la salut individual" i immunitzen "la comunitat".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.