Cangurs antipantalles in Silicon Valley

In Silicon Valley, the Meca of California technology, els pares estan cada vegada més obsessionats to keep els seus fills allunyats de les pantalles. N'hi ha que creuen que fins i tot a període molt curt davant la pantalla és capaç de generar an addició i, for tant, convé que el infants no toquin ni vegin never cap d'aquests petits objectes rectangulars i brillants. To the mateix temps, és molt difícil for a qualsevol adult que treballa en el segle XXI estar home sense mirar el telèfon or the ordinador. For a molts, doncs, el més senzill és contractar algú perquè s'encarregui d'aquesta feina.

És el cas de Jordin Altmann, a mainadera de 24 anys de San José, which takes care of a menor back to a món prepantalles. "En una jornada normal puc portar-los al parc or ensenyar-los a jugar a cartes", comenta. "Gairebé tots els pares que conec són molt estrictes i no permeten que els seus fills tinguin cap experiència tecnològica", explica Altmann. "Els últims dos anys això has converted into a great theme", afegeix la cuidadora.

En aquesta regió de the badia de San Francisco, center neuràlgic desenvolupament tecnològic i seu d'empreses com Apple or Google, has arisen a consens creixent entre els pares: és perjudicial for als nens veure a pantalla. For això els pares demanen a les mainaderes que amaguin en tot moment els mòbils, televisors, tauletes i ordinadors. Alguns fins the tot han fet contractes perquè les mainaderes es comprometin a no fer servir el seu propi mòbil perquè exposició dels nens a qualsevol pantalla sigui nul.

Mainaderes en el punt de mira

La por s'ha transformat en pànic in Silicon Valley. Han aparegut vigilants arreu que publiquen fotografies en fòrums virtuals de pares de possibles mainaderes utilizant el mòbil a prop dels nens. Això has posat les mainaderes en una situació estranya. "Durant l'últim any tot has canviat", coments Shannon Zimmerman, a cangur de San José que treballa for a famílies que prohibeixen les pantalles. "Ara els pares són molt més conscients de the technology que posen a l'abast dels seus fills. S'ha passat de permetre un ús esporàdic de les pantalles to no tolerar que es puguin veure mai ".

To Zimmerman, he agraden aquestes regles perquè, assures, fan returns els nens a época en què es comportven millor i sabien jugar a l'aire lliure. Tot i això, specify, als pares els costa molt complir aquestes regles. "La majoria arriben at home the continuen enganxats als telèfons i no escolten el que els diuen els nens", explica Zimmerman.

Actualment, segons les agències de mainaderes de la regió, cada vegada hi ha més pares que demanen to les cangurs que signin aquestes clàusules que veten els telèfons. "Els més propers a la són els que són més estrictes a casa seva", says Lynn Perkins, director of Urban Sitter, a xarxa amb més de 500,000 cangurs que abasta tots els Estats Units. "Observem molt aquesta tendència en l'experiència dels nostres treballadors", comenta.

"Estem escrivint els acords of a manera diferent de com ho fèiem fins ara for incloure-hi les clàusules tecnològiques", explica Julie Swales, de l'agència Elizabeth Rose. Tot i això, són els mateixos pares els que sovint volen que els posin al corrent sobre el fill durant el dia. "It is contesten to the telèfon, malament; yes no, també ", complains Swales.

Els tecnòlegs no volen que els seus fills utilitzin els aparells que creen

Les persones més pròximes to a situació són sovint les més preocupades. Els tecnòlegs saben com funcionen realism els mòbils i han decidit que no volen que els seus fills s'hi acostin. Aquesta inquietud has been converted to poc in a consensat of the Silicon Valley: les pantalles són dolentes for als nens, els seus beneficis com a eina d'aprenentatge s'han exagerat i els perills d'addicció i d ' obstaculització del desenvolupament cognitiu són alts. Ara el debat en aquest sector se centers with aclarir quin és el nivell d'exposició adequat.

"Quan no passen gens de temps davant d'una pantalla és més fàcil que quan n'hi passen només a mica -explica Kristin Stecher, an investigadora d'informàtica social casada amb un enginyer de Facebook-. Yes, we would like to add a message to the future. "

Després d'una investigació sobre el temps d'ús dels aparells, Stecher i el seu marit van arribar a una conclusió: flights that no se'n fes cap ús at home seva. Les seves filles, de 5 i 3 anys, només poden fer-los servir en viatges llargs en cotxe or en avió, but never quan són at home.

For als que esider els líders en technology aquesta és hora de la veritat a la seva feine: veure com les eines que construeixen causen an impacte en els seus fills. Un d'ells és Chris Anderson, exeditor de la revista especialitzada Wired the ara director of an empresa de robòtica i drons. "En una escala entre els dolços i la cocaïna s'assemblen més a la droga", coments Anderson sobre les pantalles.

"Ens pensàvem que ho podríem controlar, however això està més enllà of our poder. Aquestes tecnologies van directament als center de plaer dels cervells en desenvolupament ", argumenta Anderson.

Tot plegat no és is a nova idea in Silicon Valley. Alguns dels grans artífexs of the salt tecnològic californià ja hi combregaven. Bill Gates goes prohibir els mòbils als seus fills fins que fossin adolescents. Steve Jobs did not look like that if he fills s'acostessin als iPads, creats for the seva pròpia empresa.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.