El dia que Dembélé goes along with Coutinho a la banqueta

0
10

A derbi és una explosió de sentiments. De rivalitat, de matisos, de càntics, de gols i de gestos celebrats amb ràbia. A derbi és, definitively, and futbol en essència pura. A derbi, for a futbolist, també és an oportunitat for reivindicar-se. De mirar als ulls to the entrenador i dir-li: "aquí estic jo i m'hauras de posar de titular". Això sembla haver fet Dembélé. El dia que Luis Suárez, recovered, returned to the onze, in Valverde there is no quivering and poles i va confiar en el francés premiant, així, les bones actuacions que estava quallant últimament. El damnificat va ser a Coutinho que es guaria en el seu voluminós abric a la banqueta.

El retorn de Luis Suárez goes dur Dembélé to the esquerra malgrat que, fins ara, on millor havia rendit el francès was a l'extrem dret. A band, however, que és de Messi quan també juga l'uruguaià. Aquest canvi de band goes semblar desubicar el francès que li it goes costar entrar en el partit. Fins que va arribar el seu goal. A golàs. A dels millors argument de Dembélé aquest curs: només Luis Suárez i Messi n'han fet més. Ara, el francès combines gols amb bones actuacions. Són les llums d'un Dembélé que, by fi, has deixat de ser notícia for les seves conductes extraesportives.

Ara les ombres persegueixen a Coutinho que des que es lesionar a principis de november sembla que no hagi tornat. El brasiler, que des que arribar ha estat acompanyat de l'etiqueta d'intermitent, ahir va veure com queia of an onze of que, fins ago poc, was intocable. El fitxatge més car de la història of the club, suplent en un derbi que, abans de jugar-se, es presenting a dels més igualats dels últims anys. Coutinho goes rellevar Dembélé to the minut 67 i va fer lluir-if Diego López amb un bon xut. Sense temps per fer grande cosa més, va estar imprecís.

El repte ara is tenir-los als dos endollats. No for fer-los jugar tots els partits junts, with the principles of curs, in a esquema desequilibrat, but yes for that Valverde tingui totes les variants possibles that needs an equip com el Barça. I, així, poder fer cas d'aquella sentència de "els diners to the camp, no to the bank".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.