El Tibidabo inaugurates el seu Castell de Contes

La Bella Dorment, Aladí, Peter Pan, the Blancaneus i Hänsel and the Gretel són alguns dels protagonists de l'atracció que el Tibidabo has estrenat aquest dissabte: el Castell de Contes. Extras of a great extructura, de tres pisos, on viuen fantasmes, ogres i bruixots, que són els guardians dels secrets dels contes tradicionals. La nova atracció busca, as he explicat avui the Ajuntament de Barcelona, ​​reivindicar els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual de grans i petits.

Here you enter the Castell serà rebut for a dels fantasmes, que és here explica the rue to follow. Els visitants passaran, for exemple, for the tower of la Bella Dorment, the library infinita de contes, el pati de la mongeta màgica, el bosc encantat or les càmeres el tresor. The acaba a la sala de les medalles, on fantasmes, ogres i bruixots ajuden a superar les proves perquè els més petits es converteixin en els guardians dels contes. El recorregut incorporates tecnologies i nous llenguatges audiovisuals.

The nova atracció és, de fet, a reconversió of the castell misteriós que ja funcionava to the parc des de l'any 1955. El Castell de Contes ja va ser protagonist de la roda de prema de la nova temporada del Tibidabo, que es va fer al març i, llavors, es should announce the estariau en funcionament a l'estiu. La seva posada en marxa, however, s'ha acabat demorant més del previst.

A moment dolç for the parc

El Tibidabo has deixat molt enrere ja les males xifres de visitants posteriors a the accident mortal of Pèndol, the estiu of 2010. Des d'aquell moment alarma i the economic crisis es van associar de manera fatal for anar enfonsant els resultats del parc. El mateix 2010 goes tancar the exercici amb unes pèrdues de 2.2 million euros i a global de visitants de 402.009, lluny dels 600.000 que la instal·lació needs to guarantee the performance. El 2016 i el 2017, en canvi, ja van ser anys de rècord absolut de visitants. Any passat el parc rebre 732.574 visitants -a mitjana de 4.666 diaris- i va obtenir, també, the millor note de valoració for part dels clients: a 8.1. El govern d'Ada Colau has abandoned the idea of ​​privatitzar el parc d'atraccions que s'havia abordat durant el mandat de Xavier Trias.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.