París es blinda for afrontar a nova jornada de protestes de les armilles grogues

0
9

França es prepares for a nova jornada de protestes dels armilles grogues a la capital i altri ciutats amb milers d'agents de seguretat desplegats i París tancada i barrada. The Eiffel Tower is also the importants of the atraccions turístiques, which continue to be the site of the capital of the capital of the protesters and the mesures de seguretat for evitar saquejos. In the future, the urban movables retired to prevent these manifestations from being used as projects, 89,000 policies were canceled out for tot el país (8.000 dels quals in París).

The objectiu, en el quart cap de setmana de protestes dels armilles grogues, és evitar el chaos de disabte passat, quan diversos manifestants van cremar automòbils the van robar a tendes at the bulevar dels Camps Eliseus; a més de ratllar the Arc de Triomf amb missatges directs to the president, Emmanuel Macron.

On the other hand, els cossos policials han detingut aquest matí un mínim de 177 persones in París to prevent preventive incidents violents. Concretament, the Prefectura de Policia informs aquestes persones estan detingudes for formar part de grups susceptibles de protagonizar actes de violència or for estar en possessió d'objectes que podrien fer-se serve for fer-ho, i no necessàriament quedaran sota custòdia a vegada que es realitzin les verificacions pertinents.

"Acte IV"

Els manifestants, al seu torn, declarat aquest cap de setmana "Acte IV" to través de les xarxes socials, en un desafiament in Macron. Les protestes porten el nom de les jaquetes de seguretat of high visibility that els conductors francesos han de tenir als cotxes, the van breaks into the carrer el november for the vicinity sobre el pressupost familiar que causaven els impostos sobre el combustible.

Des de llavors, the protest has evolucionat en un rebel·lió àmplia i de vegades violent against Macron. Com que no té a líder formal, controlar les mobilitzacions és molt difícil. Les autoritats asseguren que elements d'extrema dreta the anarquistes han segrestat the mobilització provocant disturbis the enfrontaments directes amb la policia.

Sigui com sigui, Macron goes acabar anul·lant el passat dimecres la taxa del carburant (en lloc de suspendre-la com havia proposat inicialment), en un de solace de calmar els ànims. El president, the popularitat of the és a la baixa segons les enquestes, has vist malgrat tot que les demandes dels armilles grogues continuen en augment, i inclouen a baixada d'impostos, sous més alts, costos energètics més barats, millors pensions i fins i tot the dimissió of the Macron propi.

Macron, who has not spoken in this case, is condemnar els disturbis of the dissat des passat des de la cimera of the G20 in Argentina, s'adreçarà a la nació a principis de la setmana que ve, segons fonts oficials. El passat divendres a la nit, you should visit a group of policies at les seves barraques fora de París. To the captain of the seva major crisis of the Macron goes ser elegit makes 18 mesos, doncs, hi has el seu primer ministre, Edouard Philippe, que tracta públicament confusió i ofereix concessions. But the neighborhood perquè Macron es posicioni creix to the temps que la seva administració intent to recover the initiative després de tres setmanes de disturbis que són els més importants des de 1968.

Segons dues enquestes, les concessions que el ofert el govern han provat a descens de popularitat for a les armilles grogues, tot i que el 66% dels enquestats van donar suport a les protestes, segons and sondeig IFOP-Fiducial for CNews TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.