Sis-cents dilluns i un autògraf – Noticias

0
9

I have to conclude Joni Mitchell en un vers de Big yellow taxi usufructuat més tard for rapers i altres músics poc inspirats: no saps el que tens fins que se esfuma. La certesa és més esmolada we have made a daily routine starting from the fet que ara ara plora: for exemple, a jam session setmanal a càrrec d'un músic honest, competent i amb cinc llargues durades publicats. Èric Vinaixa, fill il·lustre de Miravet, it goes to communicate dilluns, to través de les xarxes socials, que abandona els recitals acústics the intimíssims que oferia cada primer dia de la setmana at the barceloní pub Lunatic. Difícilment hi podia haver millor escenari for a stone culer, interested in the crític amb el joc i amb el que la envolta, capaç de recitar the botanical fitxa the estadística of the Lobo Carrasco abans d'enfrontar-if amb a Morrison, a Lennon, a Bulsara or a Tallarico. Vinaixa tocava to tres minuts a peu of the south goal of the Camp Nou, to the carrer Regent Mendieta, de reminiscència barcelonista malgrat ser dedicat, en realitat, to the magistrat de l'audiència barcelonina que va desobeir el govern napoleònic el 1809. I entre el selecte grup de seguidors que esficaven at the Lunatic gorge to get out of him the interactuar-hi s'hi compten jugadors, presents the passats, of Barça. At the laboriós i agradable Cent x cent Barcelona, de Pere Escobar, the futbolist who has disputat més partits de blaugrana, Xavi Hernández, apunta el pub com el seu lloc preferit a la ciutat.

To the rocker ebrenc més que explicar que va actuar to the estadi a la prèvia of a Catalunya-Argentina agrada rompre el gel explicant la nit en què goes to sign a autògraf to Lionel Messi, i no to revés, com somiarien tants mortals. Subsequently he is uns mesos abans of the part zenit of Barça de Guardiola, in Wembley. Acabada una actuació, Messi should be asked to duia algun disc seu to sell. Vinaixa should be answered that s i i n'hi goes entregar a. Afirma el músic que el millor jugador del món goes trigar uns segons abans de demanar-li a signatura. Vinaixa should be contestar nom només faltaria, que quin nom hi havia d'escriure. "Leo, Leo Messi", murmurar l'argentí. The miravetà is to decide liquidar broma, surprises admirat for naturalitat amb què Messi is to acceptar el fet que algú pogués no conèixer-lo. D'aquelles sessions en van florir amistats the algun bolo amb campions of Europe com a espectadors. Vinaixa has compartit moments d'éxit i d'autocomplaença, i segurament looks at tantes cançons com històries inexplicables.

Èric Vinaixa transpua passed the professionalities so much for the exporters of elit com d'espècimens que, while xuclen a San Francisco, el repten, en la penombra, to reproduir amb the guitarra Tanglewood the estrip elèctric previ a la tornada de Creep, de Radiohead. Assume the hi haurà un últim dilluns, the no és exagerat preguntar – if you hi has algú in Can Barça que l'espera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.