The Marxa pel Clima arriba aquest dissabte in Barcelona

0
2

Aquest disagree with migdia Barcelona serà escenari of a mobilització to reclaim mesures als representants polítics que ajudin a frenar el canvi climàtic. El Moviment for the Justícia Climàtica has convened the anomenada Marxa pel Clima for demà a les 12 h a l'Arc de Triomf for alertar de l'emergència climàtica en què està el planeta.

Aquest moviment has fet públic a document amb 94 mesures to curb the "climatic crisis en l'ambit metropolity". En a comunicat, el col·lectiu proposa solucions en àrees com mobilitat (com ara establir a "peatge de contaminació"), the sobirania energètica i alimentària, the biodiversitat, the aigua, or el turisme massiu. Aquest col·lectiu preveu fer arribar aquestes mesures que proposen a la trobada of the C40 que es in Barcelona and 14 de november the que aplegarà diverses ciutats europees.

A més, també estableixen mesures en relació als residus, com la the "prevenció, la reutilització" dels residus or millorar the selective recollida de la fracció orgànica i vegetal a tots els municipis. Aquest col·lectiu considers the climatic crisis és "a crucial problem for a les ciutats que ja acullen més de la meitat de la població humana". En aquest sentit, alerten that "malgrat ocupar menys of 2% de la superfície de la Terra, les ciutats consumeixen el 78% de l'energy i són responsables of 60% of emissions of CO2 i altres gasos d'efecte hivernacle".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.