The mass of aire fred comença a marxar – Noticias

0
11

Tot i que la jornada d'avui has come back to com fr it amb arreu i amb glaçades generalitzades to bona part of the interior the locales to punts de la costa, the temperature ja no has baixat tant com ahir, en conjunt. The mass of aire fred de mica en mica es goes allunyant, the això will make the temperature return to pujar.

Ens espera a dissabte dominat pel sol i tot arreu. The temperature màxima pujarà i, if it will situate between 4 and 9 ºC to bona part de the interior of the país i entre 9 i 14 ºC to the litoral i to the prelitoral.

A les Illes, encara fins a mig matí es pot escapar algun ruixat local entre Menorca i l'est de Mallorca. Tot i això els núvols acabaran marxant i quedarà a late absolellada. A la resta de territoris, el cel es will keep serè.

Ara bé, el vent will do the guitza en algunes comarques. The tramuntana i el mestral continuaran bufant a l'Alt Empordà, a la Catalunya del Nord, als cims del Pirineu, south of the Camp de Tarragona i to the massís of the Port amb cops de més of 60 to 80 km / h to the llarg de tot el dia. Demà el vent will continue to be the protagonist in les mateixes zones. Fins i tot, s'espera que de matinada es reforci.

Demà hi haurà pocs canvis. En conjunt dominarà el sol, tot i alguns núvols prims to the north of país. De matinada es formaran alguns bancs de núvols baixos or de boira to punts de Ponent, sobretot comarques com the Urgell, the east de la Noguera i la Segarra que, amb el pas de les hores, tendiran to marxar.

A band, to the north pirineu of the Pirineu hi haurà més núvols the fins i tot es poden escapar quatre flocs de neu fins to the hora de dinar, sobretot a les zones més elevades. The cota de neu pujarà of the 1000 als 1500 meters.

The temperature pujarà més, tant la mínima com la màxima. De matinada les glaçades quedaran restringides to the zones arrecerades of the vent de l'interior of the país.

The setmana començarà amb a temps força semblant, marcat pel sol arreu, for the presència d'alguns bancs de boira to punts de the interior, sobretot a Ponent i for an ambient menys fred que els darrers dies.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.