Vall d'Hebron is the first híbrida cirurgia to an adult amb cardiopathy – Noticias

0
11

The Hospital de la Vall d'Hebron fet the first híbrida cirurgia in a congènita adult heart disease. És to say, en un únic quiròfan of high technology, els hemodinamistes the els cirurgians cardíacs han pogut fer en a mateixa dia les dues intervencions que fins ara requerien els pacients amb aquestes patologies. The híbrida cirellas a la estat sotmès el pacient has consistit en canviar la vàlvula defectuosa for a de nova i després col -locar-hi a stent, an espècie de moll amb la funció de millorar la circulació de la sang.

Fins ara, les dues cirugies separades feien enlarge el procés durant almenys dos mesos; amb l'operació híbrida simultània and redueix to a setmana. El cirurgià cardíac Miguel Ángel Castro has explicat en roda de prems that "aquest enfocament és pure medicine centrada en el pacient", ja que atenen a les seves necessitats "en comptes de fer-lo anar de professional en professional i que hagi de passar dos ingressos ".

In concrete, the pacient lacked a dels tres vels que formen la vàlvula aòrtica of the cor, que a nivell pràctic was to keep a tap, així que el cor intends to bomb the sang but no podia fer-ho amb normalitat. A vegada comencen les molesties en aquests casos, the esperança de vida és d'uns dos anys, "for això és important actuar amb la màxima rapidesa possible", has explicated Carlos Sureda, of the Servei de Cirurgia Cardíaca.

"Una operació no deixa de ser un estrès emocional to what if sotmet el pacient", has explicat el doctor Carlos Sureda, "així que reduir aquest impacte the portar a terme totes les intervencions en a sessió redueix molt els possibles riscos" i permet a recuperació més ràpida.

Equipaments d'última generació

"Volem iniciar a canvi de paradigm for tractar els pacients de manera més integral i en un únic ingrés", has assenyalat Miguel Ángel Castro. Això no obstant, to bring to terme aquest tipus d'intervencions híbrides "fan falta quiròfans altament dotats, com en cas de la Vall d'Hebron", has explicat Castro, ja que és l'únic hospital de Catalunya amb aquest tipus d 'instal·lacions.

"El quiròfan híbrid és un quiròfan que a més compta amb equips d'imatge d'última generació, com són the radiology i the ultrasounds to the cor, així que és bàsicament a hemodynamic room combined amb a quiròfan", has explicat Sureda .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.